Jouw (vermoedelijk) hoogbegaafde zoon of dochter tussen de 4 en 12 jaar wil graag in contact komen met ontwikkelingsgelijken.

Houdt hij of zij ervan om in de natuur te zijn? Vindt hij of zij het leuk om foto's te maken?

 

 

Dan is de foto-safari precies wat je zoekt! Er is een groep zonder ouders en een groep met ouders. Het principe is hetzelfde: samen gaan we de hei in de buurt van Hilversum op om mooie foto's te maken van het seizoen.

 

Sheila van Horn Hilversum hoogbegaafd Thino IQ test intelligentie slim pienter smart onderpresteren probleemgedrag woede boosheid huilen buikpijn hoofdpijn gevoelig hoogsensitief onderzoeken school basisschool moeder moeders peers gelijken opvoeding

 

De nadruk ligt op het ontmoeten in de natuur. Daarnaast kijken we hoe we die natuur in ieder seizoen mooi vast kunnen leggen op beeld. Daarbij gaat het niet om technische kennis maar om de beleving. Wat zie je? Wat voel je, ruik je, proef je? En hoe kan je dit overbrengen in een foto?

 

 

Terwijl ze zo lekker buiten bezig zijn, maken de kinderen op een laagdrempelige manier contact met elkaar.

 

Graag zelf een foto-toestel meenemen, dit mag een high tech spiegel reflex camera zijn, maar hoeft zeker niet. Een smartphone is ook voldoende.

Geef je zoon of dochter op:

Zaterdag 27 augustus 2022

9.30 - 10.30uur
Dagcamping Hilversum

Kind 6+ zonder volwassene

Zaterdag 27 augustus 2022

11.00-12.00uur.
Dagcamping Hilversum

Kind 3+ samen met één volwassene